Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η υποψηφιότητα μου στο Δήμο Θέρμης

Με συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας στο Δήμο Θέρμης, ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του Δημάρχου Θόδωρου Παπαδόπουλου. Συμπαρατάσσομαι, με όλα τα μέλη της παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, για έναν Δήμο κοινωνικής αλληλεγγύης, πραγμάτωσης της τοπικής δημοκρατίας, ποιότητας, δυναμικής ανάπτυξης.

Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας της Π.Ε. Θεσσαλονίκης που με εξέλεξαν Περιφερειακή Σύμβουλο στην 1η θητεία του θεσμού, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, την οποία θεωρώ ότι τίμησα με την ανάδειξη στο Περιφερειακό Συμβούλιο κρίσιμων θεμάτων για την κοινωνία και την οικονομία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Εξακολουθώ να πιστεύω στην πρόταση της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης «συμμετέχω» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Μάρκο Μπόλαρη, τον οποίο υποστηρίζω απόλυτα.
Σήμερα, απευθύνομαι ιδιαίτερα στους πολίτες του Δήμου Θέρμης και ζητώ τη στήριξη τους στον Δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο και στην παράταξη της Δημοκρατικής Ενότητας, που μέσα σε ένα περιβάλλον βαθιάς ύφεσης, επιχείρησης διάλυσης του κοινωνικού ιστού και επίθεσης στο κύτταρο της δημοκρατίας την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπορεί να υπερασπίζεται στην πράξη το θεσμό και να υπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής, να ανανεώνεται, να προσφέρει αναπτυξιακή προοπτική για τον τόπο. 

1 σχόλιο:

Τα σχόλια υπόκεινται στην έγκριση του διαχειριστή. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο δεν θα γίνονται αποδεκτά. Ευχαριστιύμε